SI TENS UN
PROJECTE MUSICAL
SI BUSQUES 
ORGANITZAR
CONCERTS

Com participar?

​       SI TENS UN PROJECTE MUSICAL, TENS 3 OPCIONS:

  • MODALITAT GRUP: Inclou  totes les Jornades Formació 2018 + 1 sessió de stage tècnic en sala, amb tècnics de so/llums i assessoria personalitzada de producció del directe durant el stage (places limitades stage!) + enregistrament vídeo HD stage + concert (enregistrament vídeo HD concert) + visita muntatge festival Bioritme. APORTACIÓ ECONÒMICA: 40€ per persona del grup + 30€ en concepte d'inscripció grupal.

  • **en cas de acabar-se les places pel stage, es realitzarà en sustitució, separadament la sessió-masterclass de producció del directe, individualitzada per cada grup. 

  • MODALITAT PRODUCCIÓ ELECTRÒNICA: Inclou totes les Jornades Formació 2018 + visita i sessió en estudi de mescla i màster + sessió pràctica producció artística (desenvolupament del tema) + visita muntatge festival Bioritme. APORTACIÓ ECONÒMICA: 30€ per persona.

  • MODALITAT ASSISTÈNCIA INDIVIDUAL: Només participació a les Jornades de Formació 2018. APORTACIÓ ECONÒMICA: 25€ per persona, totes les sessions.

  • ASSISTÈNCIA UNA JORNADA: 10€ 

 MODALITAT CURS D'ORGANITZACIÓ DE CONCERTS:

  • Consisteix en assistència a 4 sessions (una enfocada a assessorar el teu projecte o idea), amb professionals del Festival Bioritme, Canet Rock, Sala Apolo, L’Ali Jove: la festa associativa i juvenil de Barcelona) + visita al montatge del Festival Bioritme.

Sessió 1: Organització de concerts en sales. Com programen i com organitzar-ne? (Ponent: Xavi Rivases, Sala Apolo, Mundo Caníbal). Dia 5 juliol. de 17.00 a 18.30


Sessió 2: Tot el que necessites per organitzar un concert amb els resultats que vols (Ponent: José Cayuela, director tècnic de Bioritme Festival i l’Ali Jove, la festa associativa i juvenil de Barcelona). Dia 5 juliol. 19.00 a 20.30


Sessió 3, pràctica: Manos a la obra, organitzem! Exemples de concerts i sessió pràctica d'assessoria. (Ponent: José Cayuela). 9 de juliol. de 19 a 20.30


Sessió 4: Trobada: organització de grans esdeveniments, reptes i aspectes globals. Una visió des de l'experiència (Ponent: Gemma Recoder. Directora Festival Canet Rock i SunMusic). 18 de juliol. De 17 a 18.30

Visita pràctica:  muntatge del Festival Bioritme, 22 d'agost. Una experiència per  descobrir per dins d'un Festival de gran envergadura: dia 22 d'agost. Bioritme, Pantà de Sau. De 17 a 19.

  • Preu: 12€

MUSIC MENTORING té un suport limitat de fons municipals i associatius, per això per poder-ho dur a terme es demana una aportació econòmica en concepte d'inscripció que intentem sigui el mès simbòlica possible en relació a tota la oferta de cursos, formacions i activitats tècniques. El nostre objectiu és ajudar al màxim a contribuir a la formació dels joves grups actuals perquè puguin crèixer de la millor manera possible. El curs es realitza durant el mes de juliol de 2018. No és necessari ni obligatori assistir com a grup a totes les sessions formatives, es pot assistir en funció d'horaris personals. En la modalitat grups, el punt principal romàn en la realització de les assessories individuals per grups, en horari a acordar amb els grups participants i que els integrants puguin venir a les jornades formatives en funció de la seva disponibilitat.